Online reserveren

Let op: online reserveren minimaal 24 uur van te voren.
Vandaag nog uit eten: 0599 313 664

Over ons

21732_10971_121111194718_tG

In het schitterende Westerwolde vindt u in het dorp Vlagtwedde Turks Specialiteiten Restaurant ‘De Sultan’. De Sultan opende zijn deuren in 1997 en heeft inmiddels een indrukwekkende hoeveelheid tevreden klanten. Men komt van heinde en verre om bij de Sultan te genieten van de heerlijke gerechten, gezellige ambiance en altijd vriendelijke bediening.

Wanneer u geniet van onze heerlijke gerechten waant u zich in Turkije. U kunt naast vleesgerechten van de grill, visgerechten en diverse vegetarische gerechten ook genieten van authentieke Turkse gerechten. Onze gerechten worden met de uiterste precisie en zorg bereid en wij staan dan ook garant voor een uitstekende kwaliteit.

Tevens beschikken wij over een zaal, die voor diverse gelegenheden gehuurd kan worden. Zo vinden hier regelmatig verjaardagsfeesten, kraamfeesten of personeelsfeesten plaats. Ook de invulling van uw feest kan desgewenst door De Sultan worden verzorgd. En organiseert u elders of bij u thuis een feest of bijeenkomst? Geen probleem. De Sultan verzorgt graag de catering. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Binnenkijken

Openingstijden afhaal en restaurant:

De Sultan is 7 dagen per week geopend, iedere dag van 15:00 – 22:00 uur.

Uw gastheer Zekeriya Sağlam en zijn team heten u van harte welkom!
Afiyet Olsun oftewel; Eet smakelijk….

 

 

Wilhelminastraat 39 - Vlagtwedde - 0599 313 664